2009. szeptember 19., szombat

Hamarosan érkezik a zzEPG 1.9.1.0 verziója


Több heti kényszerpihenő után hamarosan újra elérhető lesz a közkedvelt EPG program, a zzEPG.

Jogi problémák miatt kellett ilyen hosszú szünetet tartani, nem csak maga a program nem volt hivatalosan letölthető, de a meglévő felhasználók sem tudták automatikusan frissíteni az adatbázist, saját maguknak kellett azt elkészíteniük egy különálló program segítségével.

Eddig csak a fejlesztő honlapján találtunk információkat a programmal kapcsolatban, de most a Telehold műsormagazin honlapján feltűnt egy zzEPG menüpont, mely már azt is elárulja, hogy a hamarosan újra elérhető program a kényszerpihenő alatt további fejlesztéseken mehetett át, hiszen az eddigi 1.1 verziószám után immár az 1.9.1.0 lesz letölthető.

Mi a zzEPG?

Egy ingyenes intelligens Műsorújság Online TV-vel és Rádióval: a több mint 60 online TV és 170 online rádió mellett a program megmutatja az aktuális és a jövőbeli TV-műsorokat, ami folyamatosan frissíthető a magyar tévéműsorokkal, lehetőség van kedvencek beállítására, és több felületen teljesen testre szabható a műsorok megjelenítése. Jelzi ha valamelyik műsorod kezdődik, de akár a meglévő TV programodat is távirányíthatod vele.

Mindenki kövesse figyelemmel a fejlesztő honlapját, hogy mielőbb értesüljön az újraindulásról, klikk ide:  zzEPG

Elindult a Disney Channel


Ma reggel 6 órakor elköszönt a Jetix, a Disney Channel váltotta.

A váltás előjeleit már tegnap délután óta láthattuk, a bal alsó sarokban megjelent egy áttetsző Disney logó, bár az előzetesek még a Jetix csatornát említették, de ezeken is érezhető volt a Disney Channel érkezése.

A Disney Channel Worldwide 98 csatornát üzemeltet a világ 167 országában, 32 nyelven.

Ízelítő az első nap programjából: