2009. október 8., csütörtök

Fishing & Hunting vagy PV TV?


Új csatorna tűnt fel a láthatáron, PV TV néven, melyről bővebb információ a Thematic Cable és a PV TV oldalán olvasható.

Első olvasatra a csatorna a Fishing & Hunting utóda, bár az ellentmond ennek, hogy a DigiTV  kínálatában a PV TV érhető el, míg az ugyanazon pozícióból jelenleg FTA-ban elérhető FocusSat csatorna még Fishing & Hunting néven látható.

Nagyobb a valószínűsége, hogy új csatornáról van szó, "fogantatásának" előzménye a Digi kontra Iko "háború"...

MTV, VH1, Nickelodeon - a továbbiakban cseh licenc alatt


Az MTV Networks három csatornája, az MTV Europe, a VH1 Europe és a Nickelodeon Europe az elkövetkező 12 évben cseh licenc alapján sugároz műholdról.

Ezek közül közvetlenül a magyar piacot csak a VH1 Europe érinti, hiszen a másik két csatorna hazánkban lokalizált verzióval van jelen.

Nemrégiben került cseh licenc alá a következő MTV Networks csatornák lokalizált, lengyel verziója: MTV, VH1, Viva, Nickelodeon és Comedy Central.

Forrás: Parabola.cz

„A védekezés nem a megfelelő harcmodor”


Az Origo új vezérigazgatója a korábbinál pragmatikusabb vezetői hozzáállás fontosságát hangsúlyozza. Horváth János az eMasának adott interjúban többek között a vállalat „háromképernyős” stratégiájáról, a kábeltévés, online és mobil platformok fejlesztési terveiről beszélt.

200 millió DTH előfizető 2018-ra


A globális DTH piac komoly növekedés előtt áll, az előfizetők száma várhatóan meghaladja majd a 200 milliót 2018-ra, áll az NSR által végzett kutatás jelentésében. Az összesen 99 DTH szolgáltató által továbbított 13800 csatorna 114 millió előfizetőhöz jutott el 2008 végén, az előfizetői díjakból származó bevétel 46 milliárd euro volt.

A jelentés 10 régiót érintett, sok hasonlóság és különbség is megfigyelhető. Az észak-amerikai, nyugat-európai és a kelet-ázsiai régiók a dominánsak, mind csatornaszámban, előfizetői számban és a bevételek tekintetében is. A növekedés jórészt a prémium szolgáltatásokból származik, mint a HD és a PVR.

2018-ra a DTH szolgáltatókon keresztül elérhető csatornák száma várhatóan eléri a 21 ezret, míg az előfizetők száma 209 millióra növekszik, az árbevétel a jelenlegi 46 milliárdról 67,8 milliárdra emelkedik.

Forrás: Broadband TV News

HBO MaxPak kódolatlan nap


Töltsük együtt a hétvégét!

2009. október 10-én, szombaton T-Home IPTV, Sat TV és digitális Kábel TV előfizetőink kódolatlanul élvezhetik az HBO MaxPak filmcsatornái és az HBO HD csatorna pazar film- és műsorkínálatát 24 órán keresztül!
Az HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax és Cinemax 2 csatornákon a család minden tagja megtalálhatja a számára legkedvesebb műfajú alkotásokat, sőt az HBO műsorát akár HD-minőségben is nézhetik! 1

A csatornák pontos műsoráról az HBO oldalán, illetve TV-je képernyőjén az elektronikus műsorújságban tájékozódhat.


Ízelítő az HBO és Cinemax csatornák kódolatlan napi kínálatából:
  • Törés - Sir Anthony Hopkins
  • Erőszakik - Colin Farrell és Ralph Fiennes
  • Kegyenc fegyenc - Rob Schneider
  • Nelly Furtado koncert
  • Beowulf - Angelina Jolie és John Malkovich
  • A Zodiákus - Jake Gyllenhaal és Robert Downey Jr.
  • A Jane Austin könyvklub - Maria Bello
  • Kánikulai délután - Al Pacino
  • Selyem - Keira Knightley  
Jó szórakozást kíván Önnek a T-Home!

1Az HBO HD műsorát azon TV előfizetőink érik el, akik arra alkalmas (HD Ready, HD TV vagy Full HD logóval ellátott) tévékészülékkel rendelkeznek, továbbá a HD adás dekódolásához IPTV, illetve digitális Kábel TV esetén már meglévő HD hozzáféréssel (HD-képes vevőegységgel és HD csomag-előfizetéssel) rendelkeznek.