2009. november 2., hétfő

Megújul a Discovery World


A Discovery Networks Central Europe bejelentése szerint novemberben megújul a Discovery World csatorna.

Több új program is feltűnik, de a megújulás leginkább a grafikai elemeket érinti, ezzel erősítve a csatorna identitását, melynek célközönsége a felnőtt férfiak.

Az új dizájn keretén belül a csatorna logója is megújul, televíziós kampányt is folytatnak, egyéb Discovery csatornákon szpotok láthatók erről.

A Discovery World 16 millió háztartásban érhető el.

Forrás: Parabola.cz

Már a héten elkelhet az NBC


Közel jutott a megállapodáshoz a Comcast és a jelenlegi többségi tulajdonos General Electric az NBC Universal jövőjével kapcsolatban. A hírek szerint a legnagyobb amerikai kábelcég 51 százalékos részesedést szerezne a vállalkozásban, a tranzakciót akár már a héten bejelenthetik.

A The New York Times-nak nyilatkozó, a megbeszélésekben érintett források szerint akár már a héten hivatalosan is bejelenthetik az NBC Universal tulajdonosi szerkezetének gyökeres átalakításáról szóló megállapodást. Egy hónapja röppent fel először a hír, hogy a legnagyobb amerikai kábelszolgáltató, a Comcast átvenné a számos televízió csatornát, produkciós cégeket, illetve filmstúdiót is működtető NBC Universal felett az ellenőrzést, a társaság 51 százalékos részesedésének megszerzésével. Az október elején megjelent sajtóhíreket nem erősítették meg, ráadásul a befektetők sem fogadták örömmel egy ilyen tranzakció lehetőségét, míg a Comcast, mind az NBC jelenlegi főtulajdonosa, a General Electric (GE) részvényei estek a hír hatására.

Karácsonyra itt a Magio TV


A T-Home testvérszolgáltatása, a szlovák Magio TV, megkezdte marketing kampányát.

Egy reklámszpot keretében hívják fel a figyelmet a hamarosan induló új szolgáltatásra, megkezdődött a leendő ügyfelek előregisztrációja is. Pontos indulási dátumot nem tettek közzé, mindössze annyit tudni, hogy karácsonykor már élesben fog működni az új DTH platform. Ez az első alkalom, hogy a reklámszpoton belül, hivatalosan is bemutatkozik a szolgáltatás logója.



 Forrás: Parabola.cz