2009. szeptember 15., kedd

Online nézhető sorozatok és filmek az AXN honlapján


Új szolgáltatást vezetnek be az AXN tévécsatornánál: mostantól elérhetővé teszik premierfilmjeik és sorozataik videóit a weboldalukon. A műsorokat a premiert követően egy hétig lehet megtekinteni a honlapon, méghozzá teljesen ingyen.

Az AXN weboldalán mostantól egy új szolgáltatás jelenik meg, aminek keretében a premiert követő egy hétben több, a csatornán vetített sorozat és film is teljesen ingyen megtekinthető lesz a honlapon. Mindehhez nem kell mást tenni, mint a csatorna honlapján az AXN Player menüre kattintani a felső menüsorban, és már nézhetők is a filmek és sorozatok. A lejátszó betöltéskor méri a felhasználó sávszélességét, és az ahhoz legmegfelelőbb minőségben játssza le a videót (2,5 Mbit feletti sávszélnél TV-adással megegyező minőségben és felbontásban jelenik meg a videó).

A premierfilmek közül először a Hellboy - Pokolfajzat című film nézhető meg online, de egy hétig elérhető lesz majd többek közt A megtorló, a Mona Lisa mosolya, az Idétlen időkig, a Szellemirtók II. vagy a S.W.A.T. A sorozatok közül a Ments meg!, a Pokoli elmék, valamint két debütáló sorozat, A vérfarkas, a vámpír és a szellem, illetve A hatalom hálójában legújabb epizódjai lesznek hozzáférhetők az AXN honlapján. Az AXN Player szeptemberi és októberi teljes programja a csatorna honlapján olvasható.

Forrás: EST.hu