2009. szeptember 17., csütörtök

Supra KTV - Nem lesz DigiSport


Értesítjük tisztelt Előfizetőinket, hogy a DigiSport megnevezésű tematikus új sportcsatornával kapcsolatosan cégünk az alábbi álláspontot fogalmazta meg:

- Az új sportcsatorna kínálata: UEFA Bajnokok Ligája, Bundesliga, Európa Liga, Premier Liga mérkőzések elosztására ad lehetőséget a megkötött szerződések alapján. A csatorna azonban csak a 2009/2010 idényre garantálja, hogy jogtulajdonosa lesz ezeknek a bajnokságoknak. Elképzelhető, hogy a 2010/2011 idényben akár egyetlen megjelölt mérkőzés sugárzási joga sem lesz a DigiSport tulajdonában.
- A DigiSport csatornával 2 éves szerződéskötésre van lehetőség, mely szerződés megkötésére a DigiSport egyoldalú gazdasági érdekei miatt nincs lehetőségünk, így a csatornát nem fogjuk műsorkínálatunkba tenni.
- Mint ismeretes a Supra Kft, kínálatában 5 sportcsatorna szerepel. A DigiSport rendkívül magas műsordíjával a jelenlegi csomagárat nem áll módunkban megemelni, mivel azt valamennyi, a sportcsatornákat nem nézőknek is fizetniük kellene.
- A DigiSport sajnálatos módon nem járul hozzá a csatorna digitális csomagban történő értékesítésre, ahol lehetőség nyílna arra, hogy csak azok fizessenek a szolgáltatásért, akik ténylegesen igénybe is veszik azt.

Forrás: Supra KTV